londonrugcleaning.com


Használja ezeket a tippeket a videó marketing egyszerűbbé tételéhez


A mai nagysebességű világban most már tudnia kell, hogyan kell a marketing különböző formáit felhasználni, hogy a cég nevét kinyomtassa. Ennek egyik módja a videomarketing használata. Még akkor is, ha nem szakértője a videomarketingnek, ez a cikk néhány tippet ad Önnek e technika üzleti vállalkozásához történő használatához.

Ne gondolja, hogy az Ön cégének értékesítői azok, akik a kamera előtt néznek ki a legjobban. Keresse meg az irodában azt a személyt, aki a legjobban mosolyog, és legyen a társaság arca. Senkinek nem kell tudnia, hogy cégének szóvivője portás vagy titkár.

Használjon eseményeket, például kiállítást és kiállításokat, hogy megkérdezzék a szakértőket. Ezután az interjúkat közzéteheti webhelyén, mint forrást a nézők számára. Tegye fel azokat a kérdéstípusokat, amelyeket a közönség feltenne, és próbálja meg az interjút annyira érdekesnek tartani, amennyit csak tudsz, hogy felhívja a néző figyelmét.

Győződjön meg arról, hogy minden online videotartalmat optimalizál a keresőmotorok számára. Ne feledje, hogy a keresőmotorok pókjai nem nézhetnek videotartalmakat, ezért ellenőrizze, hogy megfelelő címek, címkék és leírások vannak-e. Töltse ki a megfelelő mezőket. Megdöbbent, ha hány video poszter nem is zavarja ezt.

Időnként csak ki kell emelnie a többi webhelyét és blogját annak érdekében, hogy a szó kitűnjön. Az emberek nagyobb valószínűséggel fogják megtekinteni a videóidat vagy azokat a videókat, amelyeket meg szeretne osztani, ha más helyekről szeretik az Ön tartalmát. Miután elkezdtek kedvelni téged, valószínűleg élvezni fogják az összes kínált tartalmat.

Ha még nem ismeri a video marketing tevékenységet, ne aggódjon túl sokat a használt felszerelés miatt. A videomarketinghez nem szükséges professzionális televízió vagy filmkamera. Egy egyszerű kamera tökéletesen működik, mindaddig, amíg jó minőségű digitális videókat tud nyújtani. A webkamera soha nem jó ötlet a video marketing számára.

A megjegyzések engedélyezésével lépjen kapcsolatba a YouTube nézőivel. Rendszeresen át kell néznie a megjegyzéseit, és válaszolnia kell a kérdésekre, vagy egyszerűen megköszönnie kell a felhasználókat visszajelzéseikért. Ne habozzon törölni a negatív megjegyzéseket, így a felhasználók kényelmesebben oszthatják meg véleményüket. Figyelembe kell vennie minden olyan videót is, amely a saját véleményére adott válaszként kerül elküldésre, és talán szerepeltetheti azt, ha az releváns a témájához.

Ha nem biztos abban, hogy képes videókat készíteni, bérelhet valakit az Ön nevében létrehozására. Szponzoráljon egy videoversenyt, amelyben a legjobb videókat készítők díjakat kapnak. Győződjön meg arról, hogy az emberek tudják, hogy el kell adniuk videóikat neked, hogy megkapják a díjakat.

Mint mondhatjuk, a video marketing nem olyan nehéz, mint amire számíthatott. A cikkből megtanult ismeretekkel most tudnia kell, hogyan lehet videókat használni, hogy valóban elősegítse a neved megjelenését. Kezdje el és figyelje, hogy vállalkozása olyan nagyra növekszik, amelyet mindig is akart!