londonrugcleaning.com

Lényeges információk, amelyeket a mobiltelefonokról tudni kell


A mobiltelefon fontos szerepet játszik az életében. Emiatt fontos, hogy új mobiltelefon vásárlásakor a lehető legjobb teljesítményminőséget biztosítsa. Kövesse az ebben a cikkben található hasznos tippeket és trükköket a jelenlegi mobiltelefonja frissítésével és az új mobiltelefonok nagyszerű ajánlatainak megtalálásával kapcsolatban.


Ne használjon képernyővédőt a telefonján. Ezek elsőre praktikus befektetésnek tűnhetnek, mivel csökkentik a napközbeni tükröződést, de a telefon láthatóságát is csökkentik. Légbuborékok is keletkeznek, ha nem megfelelően helyezi fel őket.


Ha LTE vagy 4G jelre támaszkodik, legyen óvatos a videók megtekintésekor. A legtöbb telefonos csomaghoz gyakran korlátozott adatmennyiség tartozik havonta. A videó gyorsan elhasználja az adatmennyiséget, így nagyon hamar sokba kerülhet. Ha mégis túllépi a keretet, nézzen utána egy új csomagnak.


Ne mindig a legújabb telefont vegye meg. Gyakran nem éri meg. Bár sok szolgáltató következetesen változtat, ezek általában nem nagy változások. Olvasson el több véleményt az új modellekről, mielőtt eldönti, hogy érdemes-e vásárolni. Valószínűleg nem lesz rá szükség.


Ne töltsön le semmilyen alkalmazást, hacsak nem tudja, hogy megbízható forrásból származik. Bárki készíthet alkalmazást és eladhatja azt. Néha nyomkövetők vagy más nemkívánatos dolgok vannak bennük. Ha tudja, hogy az illető személy vagy cég jó hírű, csökkenti annak az esélyét, hogy vírus vagy nyomkövető kerüljön a telefonjára.


Ellenőrizze az online értékeléseket, mielőtt mobiltelefont vásárol. Rengeteg új telefon kerül folyamatosan a piacra, és néha nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb az Ön számára. Az online vélemények megtekintésével láthatja, hogy a különböző telefonok milyen funkciókat kínálnak, valamint azt, hogy mások mennyire kedvelik őket. Ez segíthet abban, hogy megalapozott döntést hozzon.


Úgy tűnik, hogy gyorsan lemerül az akkumulátora? Ez lehet, hogy csak a gyenge jel miatt van. A gyenge jelek valóban lemeríthetik az akkumulátorokat. Amikor nem használja a mobiltelefonját, ügyeljen arra, hogy ne helyezze azt gyenge jelet adó helyekre, például fiókokba vagy szekrényekbe.


Ha zenét szeretne hallgatni a mobiltelefonján, érdemes telepítenie egy felhőtároló alkalmazást. Így a telefon memóriájának használata nélkül mentheti el rajta kedvenceit. Ezt a képekkel is megteheti. Ráadásul a zenéit és képeit biztonságban tartja, ha valami történik a telefonjával.


Egy-két naponta indítsa újra a telefonját. Mivel folyamatosan használja a telefon funkcióit, például az alkalmazásokat, az e-maileket és a böngészőket, a telefon gyorsítótárazott információkat tárol. Ezen adatok nagy része felesleges, és egy újraindítással törölhető. Ezáltal felszabadulnak a rendszer erőforrásai, és megszűnnek a lehetséges hibák.


Mindig vegye figyelembe a telefon és a díjcsomag árát is. Egyes szolgáltatók nagy kedvezményeket kínálnak az általuk értékesített telefonokra, de a végén magasabb árú tervezetekkel kapnak meg. Ez kezdetben némi megtakarítást jelent, de hosszú távon több kiadást jelent.


A képernyővédőre nem feltétlenül van szükség. A legújabb képernyők általában már eleve tartalmaznak egy védőréteget. A képernyővédő megnehezítheti a képernyő megtekintését, vagy akár meg is nehezítheti a készülék megérintését és a vele való interakciót. Ezért a telefon vásárlásakor érdeklődjön a képernyőről és annak gyártási módjáról, hogy eldönthesse, szükség van-e további védelemre.


Mennyit használja a mobiltelefonját? fontos, hogy a legjobb modellbe fektessen be. Ha a mobiltelefonja nem működik megfelelően, jó, ha tudja, mit tehet a javítás érdekében. Használja ki a fenti tippeket, amelyek a mobiltelefonokról szólnak, hogy nagyszerű élményt szerezzen.